Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο Slam Dunk #22 και η… έκπληξη με Βεζένκοβ (vid)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο Slam Dunk #22 και η… έκπληξη με Βεζένκοβ (vid)

Το «Slam Dunk» και το 22o επεισόδιο είναι πιο…. καυτό από ποτέ. Τελικοί, μεταγραφές και εκλεκτός καλεσμένος, αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έρχεται για μια αποκλειστική συνέντευξη.

Ο Νίκος Ζέρβας, η Δήμητρα Ηρειώτη και η Τόνια Σπανού είναι εδώ για μια έξτρα εκπομπή, αφού οι Τελικοί της Basket League είναι σε εξέλιξη και υπάρχει ένταση και ενθουσιασμός. Ο Ολυμπιακός είναι στο 2-0 στη σειρά, έχουμε δει εξαιρετικό μπάσκετ, αλλά τα πάντα είναι ακόμα «ανοιχτά». Στη κουβέντα μπαίνει και όλο το κλίμα το οποίο έχει δημιουργηθεί, ενώ θέση συνεχίζουν και έχουν και τα μεταγραφικά, με τον Νίκο Ζέρβα να «έρχεται» με ρεπορτάζ. Το όνομα του Σάσα Βεζένκοβ έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες ξανά, στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενώ δεν είναι το μοναδικό.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Βούισιτς: «Ο Παναθηναϊκός μετά το 0-1 άσκησε πίεση σε διαιτητές, οπαδούς και Euroleague» (pic)

Από εκεί και πέρα δεν λείπει η κουβέντα για τους Τελικούς του NBA και την κυριαρχία των Σέλτικς, ενώ ξεχωριστή θέση έχει ο εκλεκτός καλεσμένος του Slam Dunk. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έρχεται σε μια αποκλειστική συνέντευξη και μιλάει για όλα. Για την απόλυτη κυριαρχία τη φετινή σεζόν, με τον Ερυθρό Αστέρα, το πλάνο της ομάδας του για τη νέα σεζόν, αλλά και τους Τελικούς της Basket League, όσα έχουμε δει από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Από τη κουβέντα με τον έμπειρο κόουτς δεν λείπει και το σχόλιο για τον Βασίλη Σπανούλη και την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Δείτε αναλυτικά όσα έγιναν 22ο επεισόδιο του Slam Dunk:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ