Σιγάλας ο αντί- Σεγκούρα στον Κολοσσό Ρόδου

Σιγάλας ο αντί- Σεγκούρα στον Κολοσσό Ρόδου

Ο Γιώργος Σιγάλας αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Κούρο Σεγκούρα στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, ο οποίος την νέα χρονιά θέλει να ανεβάσει το αγωνιστικό μπάτζετ του με φόντο το... Basketball Champions League.

Ο Κούρο Σεγκούρα αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου με τον Γιώργο Σιγάλα να αναμένεται να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού.

Ο Κολοσσός στρέφεται σε ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο για την επόμενη μέρα του συλλόγου, καθώς ο Σιγάλας βρισκόταν στο «νησί των ιπποτών» και ήταν ως μέλος του τεχνικού τιμ του Κολοσσού (2020-22), ως βοηθός του Ηλία Καντζούρη.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Βούισιτς: «Ο Παναθηναϊκός μετά το 0-1 άσκησε πίεση σε διαιτητές, οπαδούς και Euroleague» (pic)

Ο Σιγάλας, ήταν τα δύο τελευταία χρόνια μέλος του προπονητικού σταφ του Άρη και από τη νέα χρονιά θέλει να κάνει το βήμα για να ξαναγίνει head coach μετά την Εθνική Νέων, τον Ερμή Λαγκαδά και το Αιγάλεω, παίρνοντας για πρώτη φορά την ευκαιρία του σε επίπεδο Stoiximan Basket League.

Ο Κολοσσός Ρόδου έχει ως στόχο να ανεβάσει και το επίπεδο στην ομάδα, καθώς ήδη ανανέωσε και για την επόμενη χρονιά το συμβόλαιο του Άντριου Γκάουντλοκ και ψάχνεται για να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το Basketball Champions League να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το ιδανικότερο σενάριο για την ομάδα της Ρόδου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ