Καστρίτης: «Ο Άρης μπορεί να περιμένει μόνο καλύτερες μέρες»

Καστρίτης: «Ο Άρης μπορεί να περιμένει μόνο καλύτερες μέρες»

Ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την κατάκτηση της 3ης θέσης, ενώ ανέφερε πως για τον Άρη μπορούν να υπάρχουν μόνο καλύτερες μέρες.

Το Περιστέρι ολοκλήρωσε μια εκπληκτική χρονιά , τερματίζοντας στην 3η θέση της Basket League, καθώς νίκησε με 75-71 στον αγώνα της 3ης θέσης τον Άρη στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για την κατάκτηση της 3ης θέσης, ενώ τόνισε πως η δική του ομάδα μπορεί να περιμένει μόνο καλύτερες μέρες.

Όσα υποστήριξε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Όλη η σεζόν έχει τον τίτλο, υπέρβαση, υπέρβαση, υπέρβαση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ακόμα και σήμερα παρά τα προβλήματα τα δώσαμε όλα. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο και στη διοίκηση και μόνο περηφάνια. Συγχαρητήρια και στο Περιστέρι για την 3η θέση.

Μόλις τελειώσαμε τη σεζόν είμαστε 10 μήνες στο γήπεδο. Ξέρουμε πως τα τελευταία 3 χρόνια γίνεται υπερπροσπάθεια και προσπαθούμε να εκπροσωπούμε το σύλλογο όσο καλύτερα γίνεται. Δεν έχει να κάνει με πρόσωπα. Ο Άρης μπορεί να περιμένει μόνο καλύτερες μέρες.

Μόλις τελειώσαμε τη χρονιά, όλα πρέπει να γίνουν επίσημα. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ