Σπανούλης: «Είναι εξαιρετική η προσπάθεια που έχουμε κάνει, ζήσαμε ιστορικές στιγμές φέτος»

Σπανούλης: «Είναι εξαιρετική η προσπάθεια που έχουμε κάνει, ζήσαμε ιστορικές στιγμές φέτος»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη συνολική φετινή παρουσία του Περιστερίου.

Το Περιστέρι κόντραρε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά της Basket League όμως εν τέλει έχασε με 2-0 τη σειρά και θα παίξει για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την ήττα από τους Ερυθρόλευκους, ενώ στάθηκε και στη φετινή πορεία της ομάδας του, επισημαίνοντας ότι τρύπησε το ταβάνι τους.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για τη συνέχεια του Περιστερίου και τη φετινή σεζόν: «Ένα ματς μένει, δεν υπάρχει και μεγάλη συνέχεια. Έχουμε κάνει μια καταπληκτική χρονιά, έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας.

Είναι εξαιρετική η προσπάθεια που έχουμε κάνει, ζήσαμε ιστορικές στιγμές φέτος. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για τη νίκη και την πρόκριση»

Για τη συνέχεια στον μικρό τελικό: «Βέβαια έχουμε δυνάμεις για τον μικρό τελικό. Είναι ένα παιχνίδι για να βγούμε τρίτοι και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έχουμε πλεονεκτική θέση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ