Μάκης Αγγελόπουλος: «Μας είχαν προτείνει τον Ράιτ αντί του Καμπενγκέλε, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και έφυγε»

Μάκης Αγγελόπουλος: «Μας είχαν προτείνει τον Ράιτ αντί του Καμπενγκέλε, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και έφυγε»

Την κατάσταση μεταξύ του Ζοάν Πλάθα και του Μφιόντου Καμπενγκέλε εξήγησε αναλυτικά ο Μάκης Αγγελόπουλος, που ανέφερε ότι ο Μόουζες Ράιτ είχε προταθεί στους «κιτρινόμαυρους».

Η πρόσληψη του Ζοάν Πλάθα στις αρχές της σεζόν 2023/24 έφερε αισιοδοξία στις τάξεις της ΑΕΚ, ωστόσο μετά από 6 μήνες οι δύο πλευρές διέκοψαν την κοινή τους πορεία. Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για την συνεργασία του με τον Καταλανό τεχνικό και την κόντρα του με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε, κατά τη συνέντευξή του στο κανάλι της Betsson.

Ο διοικητικός ηγέτης της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ απάντησε σε ερωτήσεις των φίλων της Ένωσης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ είχε τη δυνατότητα να φέρει τον Μόουζες Ράιτ, ο οποίος στην συνέχεια κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Σλούκας τραγουδάει «Τριφυλλάρα μου σε αγαπώ»

Οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου:

«Οι αιτίες για την κακή αγωνιστική πορεία ήταν αρκετές. Είναι κάτι που μίλησα και με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Συμφωνήσαμε πως δεν ήταν ένα πράγμα αλλά πολλά μαζί. Ένα από αυτά ήταν σίγουρα και ο προπονητής. Για να πούμε την αλήθεια, στο τέλος της προηγούμενης σεζόν αποφασίσαμε να παίξουμε κάτι διαφορετικό σαν ομάδα, να πάμε σε ένα μπάσκετ γρήγορο και θεαματικό, πιο επιθετικό. Κάτι που θα φέρνει περισσότερα εισιτήρια και περισσότερο θέαμα.

Η επιλογή του προπονητή έγινε γι’ αυτόν τον λόγο. Δεν το κρύβω ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση. Και πάρα πολλοί με συμβούλευσαν ότι δεν ήταν εύκολο να αλλάξεις ένα στιλ παιχνιδιού σε μια χρονιά. Είχαμε μια κουβέντα με τον προπονητή στις αρχές, μου είπε «κάνε υπομονή, μπορεί να χάσουμε κάποια παιχνίδια στην αρχή της σεζόν… Όταν οι παίκτες εμπεδώσουν τι θέλουμε να παίξουμε, την άνοιξη θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ