Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόκαπ και Πετρούσεφ κόντρα στην ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόκαπ και Πετρούσεφ κόντρα στην ΑΕΚ

Εκτός δωδεκάδας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson τέθηκαν οι Τόμας Γουόκαπ και Φιλίπ Πετρούσεφ, όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ (17:15, ΕΡΤ3) - Εντός αυτής οι Γιώργος Τανούλης και Βενιαμίν Αμπόσι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ Betsson για το Game 1 των play-offs της Stoiximan Basket League και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παραταχθεί δίχως τους Τόμας Γουόκαπ και Φιλίπ Πετρούσεφ (17:15, ΕΡΤ3) κόντρα στην Ένωση.

Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος ψηλός τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στον Κολοσσό, η μαγνητική του βγήκε καθαρή, ωστόσο κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχτεί ενόψει και του Final-4. Επίσης, ο coach του Ολυμπιακού επέλεξε ο διεθνής γκαρντ να ξεκουραστεί, όπως έπραξε και στο ματς της Ρόδου.

Διαβάστε επίσης: Στις 60 καλύτερες ομάδες του κόσμου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Πού βρίσκονται Παναθηναϊκός, ΑΕΚ

Στην 12άδα των ερυθρόλευκων θα βρίσκονται οι Γιώργος Τανούλης και Βενιαμίν Αμπόσι, ενώ δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχουν οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Μόουζες Ράιτ και Λουκ Σίκμα.

Αναλυτικά οι 12άδα του Ολυμπιακού:

Γουίλιαμς Γκος, Μήτρου Λονγκ, Λούντζης, Κάνααν, Λαρεντζάκης, Αμπόσι, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Φαλ, Μιλουτίνοφ, Τανούλης

Η δωδεκάδα της ΑΕΚ: Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Νάιτ, Κουζέλογλου, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ