Αταμάν: «Την νέα σεζόν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Σαμοντούροφ»

Αταμάν: «Την νέα σεζόν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Σαμοντούροφ»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε, μεταξύ άλλων και για την εξέλιξη και τις μελλοντικές ευκαιρίες του Αλέξανδρου Σαμοντούροφ, μετά την πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού απέναντι στον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 80-68 στην έδρα του Άρη, σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι πριν από τα playoffs, για την 5η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Εργκίν Αταμάν μίλησε, μεταξύ άλλων και για την εξέλιξη και τις μελλοντικές ευκαιρίες του Αλέξανδρου Σαμοντούροφ, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 6 πόντους, μετρώντας 3/3 δίποντα, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Ο αθλητισμός που θέλουμε: Ο Κωνσταντής και ο Γιαννάκης…

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Και κυρίως τους νέους που πήραν χρόνο συμμετοχής. Ο Σαμοντούροφ έχει μεγάλη ποιότητα και την νέα σεζόν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες στο ρόστερ. Είναι πολύ σημαντικό και για εμένα και για το ελληνικό μπάσκετ. Γενικώς παίξαμε ένα σοβαρό παιχνίδι, παρότι δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο, κάνοντας παράλληλα rotation και ξεκουράζοντας τους βασικούς μας παίκτες. Για μας επίσης είναι σημαντικό ότι κατακτήσαμε την πρώτη θέση στους δύο γύρους της κανονικής διάρκειας κάνοντας μία ήττα».

Για τον Κέντρικ Ναν: «Ένας μικρός τραυματισμός είναι, θα είναι έτοιμος για τους αγώνες Playoffs», είπε κι εκεί… πέταξε τις βόμβες του. «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ναν και τον Λεσόρ που επιλέχθηκαν στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος που ο Σέιν Λάρκιν, ένας παίκτης που αγαπώ, δεν είναι στην πρώτη ή στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα. Του αξίζουν συγχαρητήρια για τη χρονιά που έκανε, για μένα είναι ο mvp της σεζόν και μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν επιλέχθηκε σε καμία πεντάδα. Ο Σλούκας είναι στη δεύτερη πεντάδα και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι χαρούμενος γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα θελήσει να πάρει εκδίκηση κερδίζοντας τον τίτλο του MVP του Final Four».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ