Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό – Θέμα χρόνου να αποχωρήσει!

Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό – Θέμα χρόνου να αποχωρήσει!

Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους «πράσινους»...

Έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ναν και Ερνανγκόμεθ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε χθες (24/12) να λυγίσει τον Προμηθέα στην Πάτρα και να πάρει τη νίκη με σκορ 69-54, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Βasket League.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, με τους «πράσινους» να είναι αήττητοι εντός συνόρων, ενώ στη Euroleague είναι 4οι με ρεκόρ 9-7.

Βέβαια, ένα δημοσίευμα από την Ιταλία έρχεται για να… ταράξει τα νερά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως ένας παίκτης ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο λόγος για τον Κάιλ Γκάι!

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Αντρέα Καλτσόνι, ο Αμερικανός γκαρντ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τους «πράσινους», ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχουν συζητήσεις με τον σύλλογο του Βελιγραδίου.

«Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ μεταξύ του Κάιλ Γκάι και Ερυθρού Αστέρα. Ο παίκτης πιθανότατα θα φύγει από την Ελλάδα αλλά δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τη σερβική ομάδα», ξεκαθάρισε ο ρεπόρτερ από τη γειτονική χώρα.

Ο χρόνος συμμετοχής του Κάιλ Γκάι πλέον στον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστος, με τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Κέντρικ Ναν να έχουν βγάλει ουσιαστικά… εκτός κάδρου τον Αμερικανό γκαρντ, καθώς πλέον στην περιφέρεια υπάρχει υπεραριθμία. Ενώ να υπενθυμίσουμε πως πριν μερικές μέρες ο Ερνανγκόμεθ πήρε τη θέση του Γκάι στη λίστα της Basket League, ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ