Εκτός ο ΜακΡέι για τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΚ (pic)

Εκτός ο ΜακΡέι για τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΚ (pic)

«Νοκ άουτ» τέθηκε ο Τζόρνταν ΜακΡέι για τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στο Παναθηναϊκό (17:15) για την 7η αγωνιστική της Basket League, λόγω ενοχλήσεων.

Η 7η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται σήμερα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (17:15).

Οι πράσινοι βρίσκονται στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-0, όντας η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, παράσημο το οποίο θέλει να διατηρήσει και σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς τον Κάιλ Γκάι ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ρεκόρ 3-3 και θέλει στη σημερινή αναμέτρηση να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική και να βάλει δύσκολα στους «Πρασίνους».

Η Ένωση ωστόσο, θα αγωνιστεί με μία μεγάλη απώλεια, καθώς ο Τζόρνταν ΜακΡέι έμεινε εκτός της εξάδας των ξένων, εξαιτίας ενοχλήσεων στο πόδι. Το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να μη ρισκάρει με τη σημερινή συμμετοχή του, διότι η ΑΕΚ αγωνίζεται και τη Τετάρτη με την πολωνική Στσέτσιν (Τετάρτη, 19:30) για το Basketball Champions League.

Επομένως η εξάδα των ξένων της ΑΕΚ για τη σημερινή αναμέτρηση είναι η εξής: Μιντάουγκας Κουζμίνκας, Μπεν ΜάκΛεμορ, Τσέισον Ραντλ, Λάνγκστον Χολ, Τζάστιν Τίλμαν και Εμφιόντου Καμπενγκέλε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ