STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να επέστρεψε στις νίκες στην πρεμιέρα της Basket League απέναντι στο Μαρούσι, μετά τις δύο σερί ήττες από τον Ολυμπιακό, όμως ξανά ο Εργκίν Αταμάν είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και την απόδοση που είχαν στο παρκέ.
Ο Τούρκος τεχνικός φρόντισε να το ξεκαθαρίσει στις δηλώσεις του αμέσως μετά την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και ότι ορισμένοι είχαν απαράδεκτη εικόνα.
Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Ο έμπειρος προπονητής έκλεισε τους παίκτες του στα αποδυτήρια, με τις φωνές του να ακούγονται μέχρι το… παρκέ. Ο Αταμάν τους επισήμανε ότι δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με το πως έπαιξαν και το πως συμπεριφέρθηκαν, όντας πραγματικά έξαλλος.