Λεωνίδας Κασελάκης: «Ο Σπανούλης δεν αφήνει ούτε μέρα να πάει χαμένη»

Λεωνίδας Κασελάκης: «Ο Σπανούλης δεν αφήνει ούτε μέρα να πάει χαμένη»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης στα πλαίσια της media day της ομάδας του Περιστερίου μίλησε για την σεζόν που έρχεται, τον Βασίλη Σπανούλη ως προπονητή και έθεσε τον πήχη της ομάδας του.

Η έναρξη της Basket League είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και οι ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας τους εν όψει αυτής. Το Περιστέρι μετά τις υποχρεώσεις του για το Super Cup στην Ρόδο, είναι έτοιμο για την αρχή μιας νέας σεζόν εντός και εκτός συνόρων.

Για αυτά και πολλά άλλα μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης κατά την διάρκεια της media day της ομάδας του που διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας 2/10.

Διαβάστε επίσης: Νέα εποχή στην Εθνική: Ανακοινώθηκε ο Σπανούλης!

«Να ευχηθώ υγεία. Είναι πολύ σημαντικό για όλους να είναι υγιείς», είπε αρχικά ο αρχηγός της ομάδας και εξήγησε πως: «νιώθουμε ανυπομονησία και ανυπομονούμε να βγάλουμε τη δουλειά στο γήπεδο. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε να βγάλουμε καλή εικόνα στο παρκέ. Η περσινή σεζόν έχει περάσει στα βιβλία. Κάθε μέρα πρέπει να βάζουμε στόχο να γινόμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε τα λάθη μας και κρατάμε τα θετικά στο παιχνίδι μας. Η σεζόν είναι μεγάλη έχουμε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη οπότε πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να κοιτάμε κάθε αγώνα».

Επίσης, θέλησε να σημειώσει πως: «Προφανώς θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μας αρέσουν 2 παιχνίδια την εβδομάδα. Δίνουμε 6 τελικούς και θέλουμε να κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το βάθος που έχουμε και η αθλητικότητα είναι στα στοιχεία που μας κάνουν καλύτερους από πέρυσι».

Και κατέληξε πως: «ο κόουτς Σπανούλης δεν αφήνει ούτε μία μέρα να πάει χαμένη, θέλουμε όλοι μαζί να πετύχουμε και επειδή δεν έχει κάνει τίποτα τυχαία στη ζωή του είναι πρότυπο για όλους να πετύχουμε τους στόχους μας».

Το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είναι προγραμματισμένο για τις 7/10 στην Ρόδο, απέναντι στο Κολοσσό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ