Πλάθα: «Δεν ανησυχούμε για το σκορ, πρέπει να δείξουμε βελτίωση»

Ο Ζουάν Πλάθα είδε την ΑΕΚ να ηττάται από το Περιστέρι με 80-61 και στάθηκε στην βελτίωση που πρέπει να δείξει η «Ένωση» εν όψει των επίσημων αναμετρήσεων.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από το Περιστέρι με 80-61 στο πλαίσιο του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», μετά την νίκη επί της Κλουζ και ο Ζουάν Πλάθα στάθηκε στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του.

Ο Πλάθα δεν έδειξε να ανησυχεί για τους 19 πόντους που ήταν η διαφορά στο σκορ με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, αλλά μίλησε για την βελτίωση που περιμένει να έχει η ομάδα του που ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε επίσης: Δίδυμο «φωτιά» στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα (vids)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πλάθα: 

«Δεν ανησυχούμε τόσο πολύ για το σκορ, πάντα μας αρέσει να κερδίζουμε, αλλά θέλαμε να δείξουμε βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

Σε κάποια λεπτά είδαμε βελτίωση, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο, υπάρχουν 10 νέοι παίκτες στην ομάδα, νέος προπονητής, πρέπει να βελτιώσουμε μικρά πράγματα.

Ποτέ δεν είναι εύκολο να το αποφασίσεις αυτό. Η προπόνηση θα δείξει σε ποιο σημείο θα βρίσκεσαι, αλλά τώρα πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον, να χτίσουμε χημεία μέσα στην ομάδα, να είμαστε πιο συμπαγείς. Η βελτίωση θα γίνει βήμα – βήμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από