«Γάντι» ο Ντόρσεϊ, αλλά και ο Τόμπσον είναι… πειρασμός

«Γάντι» ο Ντόρσεϊ, αλλά και ο Τόμπσον είναι… πειρασμός

Πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός αν δεν βγει «λευκός καπνός» ούτε από την δεύτερη συνάντηση με τον Κώστα Σλούκα.

Το «μαραθώνιο» ραντεβού του Κώστα Σλούκα με τους αδερφούς Αγγελόπουλους τη Δευτέρα (03/07) στα γραφεία της εταιρείας Arcadia ιδιοκτησίας των προέδρων του Ολυμπιακού δεν ολοκληρώθηκε με τελική απόφαση.

Μετά από τέσσερις ώρες συζητήσεων και διαπραγματεύσεων ο Έλληνας γκαρντ και οι διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών αποφάσισαν πως θα πρέπει να υπάρξει ακόμα μία συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών για να βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή» και να παραμείνει ο Θεσσαλονικιός στον Ολυμπιακό ανανεώνοντας το συμβόλαιό του ή αν θα αποχωρήσει για άλλα μέρη.

Διαβάστε επίσης: Ο Κορδόν, η υπομονή και η αδημονία των οπαδών…

Στην περίπτωση που συμβεί το δεύτερο ενδεχόμενο, τότε οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για την αντικατάσταση του, μιας και ο χρόνος περνάει και οι διαθέσιμες λύσεις στην αγορά μειώνονται. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ υπάρχει πάντα στο προσκήνιο, καθώς ο ομογενής γκαρντ δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Το ελληνικό διαβατήριο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Ντόρσεϊ, τον οποίο φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό, ξέρουν τι παίκτης είναι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να τον διαχειριστεί και να πάρει το καλύτερο από αυτόν, όπως φάνηκε από τη θητεία του στο λιμάνι τη σεζόν 2021/22.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ακόμα μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που ίσως να απασχολήσει τον Ολυμπιακό σε περίπτωση «διαζυγίου» με τον Κώστα Σλούκα, αυτή του γκαρντ της Μπασκόνια, Ντάριους Τόμπσον. Ο Αμερικανός πραγματοποίησε μια εξαιρετική rookie χρονιά στη Euroleague με τους Βάσκους παίρνοντας μάλιστα και το βραβείο του «Best Newcomer» από τον σύλλογο των παικτών και έχει προσελκύσει ήδη πάνω του πολλά βλέμματα.

Ο Τόμσον, που κοιτάζει και προς… NBA μεριά, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Αναντολού Εφές που μετά την αποχώρηση του Βασίλιε Μίτσιτς για το NBA ψάχνει τον αντικαταστάτη του και της Αρμάνι Μιλάνο που τον θέλει μιας και έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο. Το σημείο κλειδί στην υπόθεση είναι το buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιό του και ανέρχεται στις 600.000 ευρώ ποσό διόλου απαγορευτικό, αν θελήσει και ο Ολυμπιακός να μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Ενδιαφέρον μάλιστα φαίνεται να έχει δείξει και ο Παναθηναϊκός με τον παίκτη να αρέσει στον Εργκίν Αταμάν, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν έχουν κινηθεί ακόμα για την απόκτησή του.

Update: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Emiliano Carchia, ο Αμερικανός γκαρντ οδεύει προς Κωνσταντινούπολη, καθώς φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την Αναντολού Εφές για πολυετές συμβόλαιο. Όπως φαίνεται οι πρωταθλητές Τουρκίας μετουσίωσαν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη και πρόλαβαν τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ