Ολυμπιακός : Δηλώνει «παρών» ο Σπανούλης

Ολυμπιακός : Δηλώνει «παρών» ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση, προπονήθηκε την Πέμπτη και θα παίξει κανονικά το Σάββατο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μέσα σε αυτήν την δυσμενή ατμόσφαιρα που επικρατεί, να έχει και ένα θετικό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει του κεκλεισμένων των θυρών παιχνιδιού με τον αξιόμαχο ΠΑΟΚ το Σάββατο.

Ο λόγος; Μα για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση και επέστρεψε την Πέμπτη 03/05) στον ρυθμό των προπονήσεων. Όπως είναι κατανοητό, ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» που για να βγάλουν τις προπονήσεις στο ΣΕΦ αναγκάστηκα να φωνάξουν τους Πρωταθλητές Εφήβων, Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Ανδρέα Τσουμάνη.

Επιπρόσθετα, αμφίβολη εξακολουθεί να είναι η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου, με τον Έλληνα φόργουορντ να προπονείται σε χαλαρούς ρυθμούς ακόμα καθώς ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από τενοντίτιδες στα δύο του γόνατα.

Τέλος, εκτός παραμένουν οι Γιώργος Πρίντεζης, Νίκολα Μιλουτίνοφ και φυσικά ο Κιμ Τιλί (έχει βγει νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ