STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Tα προβλήματα με τα ban αρχίζουν και μεγαλώνουν για την ΑΕΚ, καθώς όπως έκανε γνωστό η FIBA, ο αριθμός αυξήθηκε κατά ένα και πλέον η Ένωση έχει να διαχειριστεί 9 διαφορετικές υποθέσεις.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν περιθώριο 20 ημερών για να διευθετήσουν όλα τα ζητήματα, σε αντίθετη περίπτωση η ΕΟΚ θα προχωρήσει σε ανάκληση δελτίων από το ρόστερ της.
Ωστόσο, στην ΑΕΚ δεν φαίνονται να ανησυχούν, τονίζοντας πως στις επόμενες μέρες θα δοθεί λύση με τα ban και η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει τις κυρώσεις που προβλέπονται.
Παράλληλα, στη λίστα προστέθηκε και ο Άρης, με τη FIBA να αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς έχουν μία ανοιχτή υπόθεση, την οποία με τη σειρά τους θα πρέπει να διευθετήσουν σε διάστημα 20 ημερών για να μην υπάρξουν οι ανάλογες ποινές.