Λαύριο – Ολυμπιακός : «Δεν μπορείς να χαλαρώνεις πουθενά» είπε ο Παπαπέτρου

Λαύριο – Ολυμπιακός : «Δεν μπορείς να χαλαρώνεις πουθενά» είπε ο Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στη νοοτροπία του Ολυμπιακού ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου του Πειραιά.

Χαρούμενος και για την προσωπική του απόδοση αλλά και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Λαύριο, ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος της ομάδας του Πειραιά με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ, τόνισε μετά το παιχνίδι πως: «Καταρχάς, θέλω να συγχαρώ τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού που κατάφερε να κερδίσει τον ευρωπαϊκό τίτλο. Κατά δεύτερον, είμαστε σε μία περίοδο που όλοι προσπαθούν να βρεθούν στο 100% εν όψει Ζαλγκίρις. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε ρυθμό, το κάναμε και πήραμε το παιχνίδι. Όσον αφορά στον τραυματισμό του Στρέλνιεκς, πιστεύω ότι δεν θα είναι κάτι σημαντικό», ενώ πρόσθεσε για τα 14 ριμπάουντ που μάζεψε ότι: «όταν αγωνίζομαι στο 4, είναι σημαντικό να κυνηγάω τα ριμπάουντ. Το έχω στο νου μου και σήμερα μάζεψα αρκετά. Όπου μπαίνω, προσπαθώ να παίξω. Ξέρω ποια είναι τα δυνατά μου στοιχεία και ψάχνω πώς μπορώ να κάνω τη διαφορά και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Αναφορικά με την νοοτροπία που έχει σε όλα τα ματς είπε «Αυτό είναι θέμα νοοτροπίας. Η νοοτροπία είναι να προετοιμάζεσαι το ίδιο για όλα τα παιχνίδια, όπως συμβαίνει και στους πολέμους. Η προσπάθεια και η προετοιμασία πρέπει να είναι ίδια για όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να χαλαρώνεις» και συνέχισε σχετικά με τη σειρά των πλέι οφ με την Ζαλγκίρις: «Είμαστε εκεί που θέλαμε να βρισκόμαστε. Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, αλλά θέλουμε ακόμη τρία με τρεις νίκες για την πρόκριση. Πρέπει να βάλουμε τους κανόνες μας από το πρώτο παιχνίδι».

Τέλος ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε για τον Βασίλη Σπανούλη ότι «Είναι μεγάλος αθλητής, μεγάλος ηγέτης. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, είμαστε ευλογημένοι ως συμπαίκτες του και εύχομαι να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ