Σφαιρόπουλος : «Η άμυνά μας αποδιοργάνωσε το Λαύριο»

Σφαιρόπουλος : «Η άμυνά μας αποδιοργάνωσε το Λαύριο»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ δεν ξέχασε να δώσει τα συγχαρητήρια του στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού η οποία κατέκτησε το Challenge Cup.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στην άμυνα και σίγουρα χαρούμενος για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Challenge Cup από την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά το ματς με το Λαύριο..

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε μετά το ματς ότι: «Πριν συνεχίσω θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού γιατί μόλις κατέκτησαν το Challenge Cup στο βόλεϊ. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα βόλεϊ των ανδρών, που και αυτοί σε λίγη ώρα θα προσπαθήσει να πάρει στο ΣΕΦ το Challenge Cup στο βόλεϊ.

Οσο αναφορά το παιχνίδι, ήταν ένα παιχνίδι ωραίο και ανοιχτό, πιστεύω ότι μετά το πέμπτο λεπτό η άμυνά μας μεγάλωσε, πήραμε μία διαφορά και με καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στη δεύτερη περίοδο και στην τρίτη που περιμέναμε την αντίδραση του λαυρίου, θεωρώ ότι κοντρολάραμε το παιχνίδι. Δεν επιτρέψαμε στα ατού του Λαυρίου να δείξουν τον πλουραλισμό που έχουν, ιδίως σε αυτό το γήπεδο, που παίζουν πολύ καλά. Μία επιθετική ομάδα. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή και αποδιοργάνωσε το παιχνίδι του Λαυρίου και πήραμε μία διαφορά που μας έδωσε τη νίκη.

Ευχομαι καλή επιτυχία στο Λαύριο και στον κόουτς. Εχουμε μία ακόμα αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και μετά από αυτό θα αφοσιωθούμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ