Ολυμπιακός : Με Παπανικολάου στο Λαύριο 

Ολυμπιακός : Με Παπανικολάου στο Λαύριο 

Δείχνει να αφήνει πίσω τον τραυματισμό του ο Έλληνας φόργουορντ, που μπήκε στο πρόγραμμα των επαφών του Ολυμπιακού και παίζει την Τετάρτη. 

Μείον ένα πρόβλημα για τον Ολυμπιακό ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Ευρωλίγκα και τα πλέι οφ της. Ο Κώστας Παπαπανικολάου δείχνει να έχει αφήσει πίσω οριστικά το πρόβλημα τραυματισμού του, καθώς την Τρίτη του Πάσχα προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του.
Ο Έλληνας φόργουορντ των Πειραιωτών μπήκε στο πρόγραμμα των επαφών και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μάλιστα θα αποφασίσει το πότε θα του δώσει χρόνο συμμετοχής (11/04 εκτός έδρας με Λαύριο ή 13/04  εκτός έδρας με τον Πανιώνιο) στην Α1 για να τον έχει στο 100% του με την Ζαλγκίρις.
Κανονικά προπονήθηκε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός παρέμειναν ξανά οι Κιμ Τιλί και Γιώργος Πρίντεζης. Για τον δεύτερο δεν υπάρχει καμία ανησυχία γιατί απλά αναρρώνει από την επέμβαση αφαίρεσης κάλων στο πόδι του, ενώ ο Γάλλος έχει μαζέψει υγρό στο γόνατο και με την πάροδο του χρόνου θα μπει στις υποχρεώσεις της ομάδας του. Αμφότεροι οι φόργουορντ αποκλείστηκαν για τον αγώνα με το Λαύριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ