Σοκαριστικές απειλές στον Ζίριους Γουίλιαμς: «Αν έρθεις στην Τούμπα θα πεθάνεις όπως ο Άλκης»!

Σοκαριστικές απειλές στον Ζίριους Γουίλιαμς: «Αν έρθεις στην Τούμπα θα πεθάνεις όπως ο Άλκης»!

Ο Ζίριους Γουίλιαμς κατήγγειλε ότι δέχτηκε απειλητικά μηνύματα μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Άρης αναμένεται να αποταθεί στη δικαιοσύνη.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Basket League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 77-76 στο Nick Gkalis Hall.

Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης έγινε ένα σοκαριστικό περιστατικό, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη, Ζίριους Ουίλιαμς, κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του, ο Γουίλιαμς τόνισε ότι δέχτηκε αρκετά απειλητικά μηνύματα, με το ένα μάλιστα να αναφέρεται στον αδικοχαμένο οπαδό του Άρη, Άλκη. Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει θορυβήσει ιδιαίτερα την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι και έχει ήδη αποταθεί στη δικαιοσύνη.

«Αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα, θα βρεθείς νεκρός όπως ο Άλκης» αναφέρει το τελευταίο κομμάτι της απειλής. Από την πλευρά του ο Αμερικανός φόργουορντ εξεπλάγην κι έγραψε: «Να φανταστώ ότι αυτό συμβαίνει μετά από κάθε ντέρμπι. Αυτό είναι απλά ένα από τα μηνύματα», εννοώντας ότι έχε δεχθεί κι άλλα αντίστοιχα μηνύματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ