Σφαιρόπουλος: «Ο Παπανικολάου δεν θα προλάβει το παιχνίδι με την Μάλαγα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του Κόροιβου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αν οι Παπανικολάου, Πρίντεζης και Σπανούλης θα αγωνιστούν κόντρα στην Μάλαγα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, σχολίασε την εμφατική επικράτηση των Ερυθρόλευκων επί του Κοροίβου και στη συνέχεια αναφέρθηκε για το αν οι απόντες σήμερα (Πρίντεζης, Παπανικολάου και Σπανούλη) θα αγωνιστούν κόντρα στην Μάλαγα για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού στην κάμερα της ΕΡΤ για το παιχνίδι:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Παίξαμε καλή άμυνα. Ο Κόροιβος πάντως παίζει πολύ καλύτερα από αυτό που έδειξε σήμερα. Σταματήσαμε τα κλειδιά του Κοροίβου και σιγά σιγά χτίσαμε διαφορά. Όσο πλησιάζουμε στην Άνοιξη, πρέπει να ανεβάζουμε ρυθμούς και την απόδοσή μας. Πλησιάζουν πολύ κρίσιμα παιχνίδια».

Σχετικά με το αν θα αγωνιστούν στην Μάλαγα οι Παπανικολάου, Σπανούλης και Πρίντεζης:

«Ο Παπανικολάου δεν θα προλάβει. Για τον Σπανούλη θα δούμε αύριο (27/3) πώς θα πάει. Αυτό ήταν το 51ο φετινό μας παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλη καταπόνηση. Ο Πρίντεζης είχε ένα μεγάλο σκίσιμο ανάμεσα στα δύο δάχτυλα του ποδιού και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Παπανικολάου θέλει ακόμη χρόνο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από