Να «καθαρίσει» ενόψει… διαβολοβδομάδας

Να «καθαρίσει» ενόψει… διαβολοβδομάδας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας σήμερα στις 17:00, για τη 10η αγωνιστική της Basket League και θέλει να μπει συγκεντρωμένος από την αρχή και να πάρει αποτέλεσμα που θα του δώσει ψυχολογία ενόψει «διαβολοβδομάδας» που έρχεται.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα στο ΣΕΦ τον Απόλλωνα Πάτρας για τη 10η αγωνιστική της Basket League στις 17:00 (τηλεοπτικήκάλυψη από την ΕΡΤ 30 και θέλει να πάρει το αποτέλσμα που θα διευρύνει το ρεκόρ του στο 8-1, αλλά κυρίως θα του δώσει ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Euroleague.

Η τέταρτη και τελευταία «διαβολοβδομάδα» του πρώτου γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλόγικής διοργάνωσης θα τον φέρει αντιμέτωπο με Μπάγερν Μονάχου (Τρίτη 15/12 20:00) και Βιλερμπάν (Πέμπτη 17/12 20:00), με αμφότερες αναμετρήσεις εντός έδρας για τους Πειραιώτες.

Σίγουρα το επίπεδο της Basket League δεν είναι ίδιο με αυτό της Euroleague, όμως κάθε αγώνας κρύβει «παγίδες», όπως το οριακό ματς με τον Ηρακλή, ή το τελευταίο με τη Λάρισα, το οποίο παρότι το «καθάρισε» εύκολα είδε τον Φαλ να παθαίνει διάστρεμμα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει αυτό το σερί εντός έδρας αγώνω, με νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, χωρίς απώλειες, για να φορμαριστεί οσο το δυνατόν καλύτερα και να μπει νστα δύο επόμενα ευρωπαϊκά ματς, αφήνοντας πίσω πλέον την ήττα στο Βελιγράδι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ