Νέο σοκ στην ΑΕΚ – Στο νοσοκομείο ο Ανγκόλα με εσωτερική αιμορραγία στο στόμα

Νέο σοκ στην ΑΕΚ – Στο νοσοκομείο ο Ανγκόλα με εσωτερική αιμορραγία στο στόμα

O Μπράιαν Ανγκόλα δέχθηκε χτύπημα στο λαιμό, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία στο στόμα όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση.

Η ΑΕΚ δεν λέει να ηρεμήσει από την κακοτυχία που την κυνηγά τη φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα το θάνατο του Στέφαν Γέλοβατς. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή για τη 10η αγωνιστική της Basket League, ο Μπράιαν Ανγκόλα δέχθηκε ένα χτύπημα στον λαιμό από τον Γκάρετ στη διάρκεια της 2ης περιόδου, που ενώ εκ πρώτης όψεως δεν φάνηκε να είναι σοβαρό, τελικά αποδείχθηκε τέτοιο.

Ο Κολομβιανός γκαρντ της Ένωσης παραπονέθηκε πως δεν μπορεί να αναπνεύσει, με το ιατρικό επιτελείο να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, με τη δημόσια τηλεόραση να αναφέρει πως έχει εσωτερική αιμορραγία στο στόμα και συγκεκριμένα στη σταφυλή.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ανησυχητικά καθώς στο «Ιβανώφειο» κατέφθασε ασθενοφόρο για να τον πάει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ που βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ανησυχούν ακόμα και για καρδιολογικό πρόβλημα του Ανγκόλα, με τον παίκτη να υποβάλλεται σε καρδιογράφημα στην ανάπαυλα, με τα νεώτερα για την υγεία του να αναμένονται σύντομα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ