Φλόιντ – «Με Έφες και Βιλερμπάν δείξαμε ότι είμαστε εδώ για να παλέψουμε»

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ αναφέρθηκε στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague που ολοκληρώθηκε, αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (1/11) τον Κολοσσό Ρόδου για το πρωτάθλημα της Basket League, με τον Τζεχάιβ Φλόιντ να γράφει στον ΕΣΑΚΕ για την επικείμενη αναμέτρηση.

Παράλληλα ο Αμερικανός σέντερ στάθηκε και στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague που ολοκληρώθηκε, επισημαίνοντας πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» έδειξαν ότι είναι εδώ για να παλέψουν.

Το blog του Τζεχάιβ Φλόιντ:

«Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνα με πολύ ενδιαφέρον. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά ο Νοέμβριος θα μας προσφέρει μια νέα αρχή.

Ήταν καλό που παίξαμε ξανά στην έδρα μας, το ΟΑΚΑ, αφού βρισκόμασταν εκτός Ελλάδας για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Ας ελπίσουμε ότι δείξαμε στους φιλάθλους στο παιχνίδι με την Έφες και της ASVEL ότι είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Εκτιμούμε ειλικρινά την υποστήριξή τους. Μας δίνουν ώθηση και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Κολοσσό. Στόχος μας είναι να παίξουμε σωστά από την αρχή και μα ξεκινήσουμε τον μήνα με τον καλύτερο τρόπο.

Τα ξαναλέμε σύντομα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από