Ολυμπιακός – Πάει για το 2/2 κόντρα στο Λαύριο

Στο σημερινό πρόγραμμα της Basket League ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους.

Στο σημερινό πρόγραμμα της Βasket League ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Λαύριο.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη του εκτός έδρας δοκιμασία μετά την επιστροφή του στην Βasket League για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος (10/10, 20:00).

Το Λαύριο προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα καθώς την πρώτη αγωνιστική επικράτησε του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 89-73 και μεσοβδόμαδα κέρδισε την Ντιζόν με 65-63 για το Basketball Champions League.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ με 103-78, ενώ και στις δύο πρώτες αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα κατάφερε να κερδίσει την Μπασκόνια και την Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα καθώς θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες για την αναμέτρηση απέναντι στο Λαύριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από