Κασιμίρο – «Πολύ δυνατό το πρωτάθλημα – Σκέφτομαι μόνο το μπάσκετ»

Ο Λουίς Κασιμίρο μίλησε για τη νίκη του Προμηθέα επί του Περιστερίου, για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και τη ζωή στην Ελλάδα.

Ο Προμηθέας Πάτρας ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα, με τον Λουίς Κασιμίρο να αναφέρει πως το παιχνίδι με το Περιστέρι ήταν σκληρό και πως το κλειδί ήταν η τελευταία περίοδος.

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το επίπεδο που έχει συναντήσει στη Basket League, αλλά και για τη ζωή στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Λουίς Κασιμίρο:

Για το ματς με το Περιστέρι: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με το Περιστέρι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα, αλλά το κλειδί στην τελευταία περίοδο για εμάς ήταν ότι ελέγξαμε την άμυνα και τα ριμπάουντ και παίξαμε έξυπνα στην επίθεση, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Είναι μια πολύ καλή λίγκα δυνατή με πολλές επαφές και είμαι ευχαριστημένος που κοουτσάρω εδώ μια ομάδα με φιλοδοξία σε αυτήν την πρώτη εμπειρία εκτός Ισπανίας για μένα».

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Το πρώτο καλό είναι ο καιρός και η καλή ζωή που μπορεί κάποιος να έχει στην Πάτρα και γενικότερα. Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι το μπάσκετ. Είμαι σε έναν σύλλογο με πολύ καλή οργάνωση, είναι καλός σύλλογος, έχω φιλοδοξίες και αυτό που σκέφτομαι είναι μόνο το μπάσκετ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από