Τα δίνει όλα για να κρατήσει Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός!

Τα δίνει όλα για να κρατήσει Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, όμως οι πράσινοι έκαναν πρόταση στον Έλληνα φόργουορντ για τριετές συμβόλαιο με πάνω από 3 εκατ. ευρώ συνολικές απολαβές.

Ο Παναθηναϊκός μετά και την απώλεια του Ντίνου Μήτογλου, που ανακοινώθηκε και επίσημα από την Αρμάνι Μιλάνο, κάνει υπερπροσπάθεια να κρατήσει στο ρόστερ του τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Οι πράσινοι δεν θέλουν να χάσουν άλλον κομβικό παίκτη από το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν και για αυτό τον λόγο κατέθεσαν μια «χρυσή» πρόταση στον Έλληνα φόργουορντ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τριφύλλι προσφέρει τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ για να ανανεώσει ο Παπαπέτρου, δείγμα του ρόλου που θέλει να έχει στην ομάδα. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μαζί με το οικονομικό κομμάτι της πρότασης τόνισαν ότι η ομάδα θα ενισχυθεί για τη νέα σεζόν για να παρουσιαστεί καλύτερη, ενώ ο Παπαπέτρου θα έχει ρόλο ηγέτη και αρχηγού εφόσον παραμείνει.

Ακόμα, ο Έλληνας φόργουορντ θα δει αύξηση στις απολαβές του, αφού την προηγούμενη τριετία έπαιρνε από 750 έως 850-900.000 ευρώ ετησίως. Προς το παρόν βέβαια από την πλευρά του παίκτη δεν υπάρχει κάποια απάντηση και οι εκπρόσωποι του μαζί με τον ίδιο αξιολογούν την προσφορά, όπως και το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ