«Έπιασε» δουλειά ο Πρίφτης, φουλάρει για μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Πρίφτης ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και ξεκίνησε τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν έχοντας «κυκλώσει» μερικά ονόματα στη λίστα του.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι εδώ και μια μέρα περίπου και επίσημα ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού και ήδη ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός μαζί με τους ανθρώπους των «πρασίνων» σηκώνουν μανίκια, ώστε να προχωρήσουν στην ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και στην ανανέωση παικτών όπως ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Παπαπέτρου αποτελεί προτεραιότητα, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά στον Παναθηναϊκό υπάρχει αισιοδοξία ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Το «τριφύλλι» δεν θέλει να χάσει τον αρχηγό του, ειδικά από την στιγμή που έχει χάσει ήδη τον Ντίνο Μήτογλου.

Ο Δημήτρης Πρίφτης φαίνεται εκτός από την παραμονή του Παπαπέτρου να επιθυμεί την απόκτηση δύο γκαρντ. Τα ονόματα, που παίζουν, είναι αυτά των Νέιτ Ουόλτερς και Νικολάς Λαπροβίτολα, ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο Λορέντζο Μπράουν.

Από εκεί και πέρα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, θα ενισχύσει την ομάδα στο «4» με τον Οκάρο Ουάιτ να είναι βασικός υποψήφιος και τον Νάιτζελ Χέιζ (Ζαλγκίρις) να ακολουθεί. Επίσης, θέλει έναν σέντερ για να πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη, με το όνομα του Τζον Μπράουν (Ούνικς) να παίζει δυνατά. Παράλληλα, στη λίστα βρίσκεται και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που έχει επαφές με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από