Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαύριο

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαύριο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το πρωτοπόρο Λαύριο στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Basket League, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά στην κορυφή.

Η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Basket League ανοίγει απόψε με την διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων. Στις 16:00 στην Ρόδο, ο Κολοσσός υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά, ωστόσο δύσκολα θα κινδυνεύσουν. Χωρίς τον νεοαποκτηθέντα Νίκολα Ντράγκοβιτς. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν στη διάθεσή τους τους Σλότερ, Γόντικα και Λοτζέσκι.

Στις 17:00 στο Αλεξάνδρειο συγκρούονται Άρης και Ιωνικός, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη για να εξασφαλίσουν την σωτηρία τους. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Τσιρογιάννης, Σταμάτης και Σιδηροηλίας. Με την γνωστή απουσία του Αντώνη Κόνιαρη η ομάδα της Νίκαιας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:30 στο ΟΑΚΑ, σε ντέρμπι κορυφής μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαυρίου. Κόντρα σε μία ομάδα που μετράει 15 νίκες στα τελευταία 16 παιχνίδια οι πράσινοι δεν υπολογίζουν τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος δεν δηλώθηκε στο ρόστερ του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Basket League:
Σάββατο 10/4
16:00 Κολοσσός Ρόδου – ΑΕΚ
17:00 Άρης – Ιωνικός
20:00 Παναθηναϊκός – Λαύριο

Κυριακή 11/4
17:00 ΠΑΟΚ – Περιστέρι
20:00 Λάρισα – Ηρακλής
20:00 Προμηθέας Πατρών – Μεσολόγγι

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ