Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη για το ματς με το Λαύριο

Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη για το ματς με το Λαύριο

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ δεν έκανε δεκτή την ένσταση της ΚΑΕ Άρης σχετικά με εκπρόθεσμο καλάθι του Πέτρου Γερομιχαλού στον μεταξύ τους αγώνα.

H ένσταση που είχε καταθέσει ο Άρης για εκπρόθεσμο καλάθι του Πέτρου Γερομιχαλού του Λαυρίου στο 24ο λεπτό του μεταξύ τους αγώνα απορρίφθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Οι Κίτρινοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτητική τριάδα και η ένσταση που θα καταθέσουν βασίζεται στο εκπρόθεσμο καλάθι που πέτυχε το Λαύριο στην τρίτη περίοδο, όταν το σκορ ήταν στο 54-47 υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο Άρης ισχυριζόταν ότι η συγκεκριμένη φάση επηρέασε το αποτέλεσμα, κάτι όμως που δεν δέχθηκε ο αθλητικός δικαστής όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Άρα το Λαύριο διατηρεί τη νίκη του επί των κίτρινων και δεν αλλάζει κάτι ούτε θα επαναληφθεί η αναμέτρηση.

Αναλυτικά η δικαστική απόφαση:

«Απορρίπτεται η ένσταση της ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003), που υποβλήθηκε κατά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟΥ) της 6-2-21».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ