«Βασίλισσα» σε κρίση: Νέα ήττα στην Ισπανία πριν τον Παναθηναϊκό

«Βασίλισσα» σε κρίση: Νέα ήττα στην Ισπανία πριν τον Παναθηναϊκό

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε νέα ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα, λίγο πριν από τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και τον αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.

Δεύτερη ήττα σε τρία ματς της Liga Endesa γνώρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχασε με 83-79 από την Μπιλμπάο στη χώρα των Βάσκων, για την 3η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες πριν από τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, κατά τη διάρκεια της οποίας η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (17/10, 21:45), η ομάδα του Τσους Ματέο δείχνει να βρίσκεται σε βαθιά κρίση καθώς τη φετινή σεζόν μετράει ήδη 2 ήττες στην Ισπανία και μία στη Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ πριν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (vid)

Στην πρεμιέρα της Liga Endesa η «Βασίλισσα» γνώρισε την ήττα από τη νεοφώτιστη Κορούνια, ακολούθησε η ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στην 1η αγωνιστική της Euroelague με 97-89, ενώ είχε προηγηθεί και η ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Μάλαγα με 90-80.

Τα αποτελέσματα της Ρεάλ τη φετινή σεζόν:

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο στρατόπεδο των Μαδριλένων, ήταν και οι δηλώσεις του Μάριο Χεζόνια μετά το σημερινό αποτέλεσμα, όπου άφησε αιχμές για τον Ματέο, κάνοντας δημόσια κριτική στον προπονητή της ομάδας του.

«Θα πρέπει να ιδρώσουμε πολύ για να κερδίσουμε το οτιδήποτε φέτος. Ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα, αλλά μετά μας άλλαξε κι έτσι δεν μπορούμε να βρούμε ρυθμό μαζί με τους νέους παίκτες».

Από την άλλη ο Ισπανός τεχνικός κλήθηκε να απαντήσει στο σχόλιο του παίκτη του, μετά τη λήξη της αναμέτρησης και είπε σε εμφανώς πιο ήρεμο τόνο: «Αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, όπως πάντα, είναι να μείνουμε ενωμένοι. Κατανοώ ότι ήταν μια στιγμή σύγχυσης. Αυτά για τα οποία πρέπει να μιλήσουμε, θα τα πούμε ιδιωτικά. Δεν μας αρέσει να το κάνουμε on air, αν είναι να ασκήσουμε κριτική σε κάποιον».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ