Επίσημο: Μαδριλένος έως το 2029 ο Ταβάρες (pic)

Επίσημο: Μαδριλένος έως το 2029 ο Ταβάρες (pic)

Την φανέλα της Ρεάλ θα φοράει την επόμενη πενταετία και ο Έντι Ταβάρες, με τους Μαδριλένους να ανακοινώνουν την επισημοποίηση του deal

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Έντι Ταβάρες και η Ρεάλ Μαδρίτης είχαν φτάσει σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας, πριν λίγες ώρες όμως η «Βασίλισσα» προχώρησε στην επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ο θηριώδης σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, κι έτσι θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης για της επόμενη πενταετία.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για Φουρνιέ: «Πηγαίνει στον Ολυμπιακό»

Ο 32χρονος άσος ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Ματέο στη Euroleague τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και μέτρησε 9,6 πόντους και 6,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 πανηγύρισε την κατάκτηση της Euroleague με τους Μαδριλένους, ενώ συνολικά έχει σηκώσει 14 τίτλους ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει κανονικά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό αφού έχει ανακοινώσει την παραμονή του Μάριο Χεζόνια και την απόκτηση του Αντρές Φελίζ. Χθες (4/7) ανακοινώθηκε και η παραμονή του Τσους Ματέο στον πάγκο των μερένχες για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ