Ηρακλής: «Η ΕΕΑ δεν μας χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής – Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία για να λυθεί το ζήτημα»

Ανακοίνωση σχετικά με την αναβολή του αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας εξέδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής.

Η ΚΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την αναβολή του αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας, τονίζοντας πως έχουν υπάρξει περιπλοκές με το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας από την ΕΕΑ.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκαθάρισαν ότι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για να διευθετηθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα και να χορηγηθεί το πιστοποιητικό στη νέα έκτακτη συνεδρίαση

Διαβάστε επίσης: Χαμός στον ΠΑΟΚ: Έφτασε μαντάτο από τη διοίκηση στα αποδυτήρια

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος αυριανός (05/10) αγώνας με τη Δόξα Λευκάδας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Elite League αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα μας, στην τελευταία της συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (03/10), 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι διοικούντες και τα στελέχη της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να διευθετηθούν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα και να χορηγηθεί στην ομάδα μας το πιστοποιητικό σε νέα έκτακτη συνεδρίαση της Ε.Ε.Α..

Τα εισιτήρια που διατέθηκαν στους φίλους της ομάδας μας, θα ισχύσουν κανονικά, όταν το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας οριστεί να διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από