Απεβίωσε ο Μάικ Στόρεν, πρώην επίτροπoς της ΑΒΑ

Απεβίωσε ο Μάικ Στόρεν, πρώην επίτροπoς της ΑΒΑ

Ο Μάικ Στόρεν, που διετέλεσε επίτροπος της Αμερικανικής Ένωσης Μπάσκετ (ΑΒΑ) στη δεκαετία του 1970, πέθανε χθες σε ηλικία 84 ετών.

Η κόρη του, Χάναχ Στορεν (ESPN), δήλωσε ότι ο πατέρας της πέθανε στην Ατλάντα λόγω επιπλοκών από καρκίνο. Μεταξύ των πρώτων αθλητικών θέσεων του Στόρεν ήταν στην διοίκηση των Ιντιάνα Πέισερς, ως ο πρώτος γενικός διευθυντής τους που ξεκίνησε το 1967.

«Είναι αδύνατο να μην σημειώσουμε τον αντίκτυπο που είχε ο Storen στην ομάδα μας και την Αμερικανική Ένωση Μπάσκετ, την οποία αργότερα θα υπηρετούσε ως επίτροπος. Άνοιξε το δρόμο για την ενδεχόμενη είσοδο των Πέισερς. Προσφέρουμε τα πιο ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», ανέφεραν μεταξύ άλλων, οι Πέισερς

Ο Στόρεν έγινε συνιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής των Kentucky Colonels της ABA το 1969, προτού αναλάβει τον ρόλο του Επιτρόπου της ABA το 1973. Αργότερα ήταν ιδιοκτήτης των Memphis Sounds, ενώ ανέλαβε πρόεδρος και γενικός μάνατζερ των Ατλάντα Χοκς τα 1977.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ