Μιλουτίνοφ: «Χαρούμενος που θα παίξω με την Σερβία»

Ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι της χώρας του απέναντι στο Ισραήλ αλλά και για την ενσωμάτωση στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Στην Σέρβικη ιστοσελίδα zurnal.rs είχε την ευκαιρία να μιλήσει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος θα ενισχύσει την Σερβία στα παράθυρα της FIBA και στην αναμέτρηση με το Ισραήλ.

Μάλιστα πριν αναφερθεί σε αυτό, ο Ντέιβιντ Μπλατ τον πείραζε αναφορικά με την εμφάνιση του γιού του, Νταμίρ, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος του σέντερ του Ολυμπιακού.

Επ αυτού πάντως, ο Μιλουτίνοφ δεν ήθελε να πει πολλά γιατί όπως τόνισε: «Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή μου για την κόντρα της Σερβίας με το Ισραήλ γιατί εκείνη τη στιγμή είχαμε χάσει από την Εφές και δεν ήμασταν στην κατάλληλη διάθεση».¨

Αναφορικά τώρα με την ενσωμάτωσή του στην Σερβία για το παιχνίδι με το Ισραήλ, ο Μιλουτίνοφ είπε: «Είμαι χαρούμενος που θα παίξω μαζί με τους φίλους μου και εννοείται ελπίζω πως θα κερδίσουμε. Περιμένω την Χάλα Πιονίρ γεμάτη και ότι θα έχουμε την στήριξη του κόσμου και στην συνέχεια θα γιορτάσουμε όλοι μαζί. Εννοείται είμαι στεναχωρημένος που χάσαμε από την Εσθονία, όμως έχουμε κι άλλο παιχνίδι και ελπίδες μπροστά μας».χ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από