Προσγειώθηκε στη χώρα των Βάσκων ο ΠΑΟΚ (vid)

Προσγειώθηκε στη χώρα των Βάσκων ο ΠΑΟΚ (vid)

Ο ΠΑΟΚ πάτησε στη χώρα των Βάσκων και συγκεκριμένα στη Βιτόρια και από εκεί θα συνεχίσει το ταξίδι του προς το Μπιλμπάο, οδικώς.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται αντιμέτωπος με την Μπιλμπάο στη Βασκονία (16/4, 21:00) για το πρώτο παιχνίδι των τελικών του Europe Cup. Η αποστολή του «Δικεφάλου» προσγειώθηκε στη Βιτόρια και από εκεί θα συνεχίσει οδικώς το ταξίδι του, προς το Μπιλμπάο, το οποίο βρίσκεται 64 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της χώρας των Βάσκων.

Οι «ασπρόμαυροι» επιστρέφουν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έπειτα από το 1996 και το Κύπελλο Κυπελλούχων. Τότε, ο αγώνας με την Ταουγκρές, είχε πάρει μέρος στην πόλη που προσγειώθηκαν σήμερα (15/4), οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό βίντεο: Άνθρωπος της ΑΕΚ κάνει νόημα στον πάγκο να μπουν μέσα και να δημιουργήσουν επεισόδια

Δείτε την προηγούμενη συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες θα είναι διπλοί, με την ομάδα που θα επιβληθεί στο συνολικό σκορ του ζευγαριού, να παίρνει το τρόπαιο. Αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει το τρόπαιο, θα φτάσει τους τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους στην ιστορία του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ