Σαρικόπουλος: «Έδωσα το 1000% στον Ηρακλή αλλά όχι την αξιοπρέπεια μου – Ο Θεός μαζί σας»

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος αποχώρησε από τον Ηρακλή και την θέση του General Manager και με ανάρτηση του τόνισε ότι έδωσε πολλά στον «Ημίθεο» όπως την ψυχική και σψμαική του υγεία αλλά όχι και την αξιοπρέπεια του

Παρελθόν από τον Ηρακλή αποτελεί ο Σήζης Σαρικόπουλος.

Ο 34χρονος ανέλβε το πόστο του General Manager στον «Γηραιό» από τον περασμένο Μάιο όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Διαβάστε επίσης: Το «τρελό» μπάσκετ της Μπάγερν: Οι 100+ πόντοι, οι «killers» της περιφέρειας και όσα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός (vids)

Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Σαρικόπουλος τόνισε ότι έδωσε όσα περισσότερα μπορούσε, καμιά φορά εισ βάρος της υγείας του ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στο εγχείρημα των «κυανολεύκων» για την άνοδο την Stoiximan GBL.

Όσα έγραψε στην ανάρτηση του ο Σαρικόπουλος:

«Αγάπησα και αγαπώ την ιδέα που εκπροσωπεί ο σύλλογος.

Από την περσινή αγωνιστική χρονιά, αγωνιζόμενος πολλές φορές εις βάρος της υγείας μου και αγνοώντας γιατρούς και φυσικοθεραπευτές, το συνειδητοποιούσα κάθε στίγμη.

Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που ανέλαβα αυτό το πόστο. Υπηρέτησα στο 1000% το σύλλογο και είμαι περίφανος για αυτό.

Έδωσα την υγεία μου, τη ψυχή μου, την οικογένειά μου. Αυτό που δεν μπορώ να δώσω πια είναι η αξιοπρέπειά μου, η φήμη μου σαν πρόσωπο και το όνομά μου. Ξεπέρασα τα ανθρώπινα όριά μου και ορισμένες φορές εις βάρος της οικογένειάς μου και της προσωπικής μου ζωής

Εύχομαι από την ψυχή μου η ομάδα να βρει το δρόμο της».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από