Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τις Ερυθρόλευκες

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α1, υποδεχόμενη τον Πρωτέα Βούλας για την 4η αγωνιστική.

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά από δύο εβδομάδες, λόγω του ρεπό του περασμένου Σαββατοκύριακου (19-20/10).

Μετά το δύσκολο ματς με την πανίσχυρη Μερσίν στο ΣΕΦ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων της Euroleague, οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στην Α1, αντιμετωπίζοντας τον Πρωτέα Βούλας στην αίθουσα 5, στις 15:00 (MEGA Play/megatv.gr/in.gr), για την 4η «στροφή».

Διαβάστε επίσης: Το «τρελό» μπάσκετ της Μπάγερν: Οι 100+ πόντοι, οι «killers» της περιφέρειας και όσα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός (vids)

*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.

«Θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο»

Δηλώσεις:

Ιωάννα Δίελα: «Μετά το δύσκολο ευρωπαϊκό ματς με την Μερσίν, η ομάδα επιστρέφει σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζουμε τον Πρωτέα, μια καλή ομάδα του πρωταθλήματος και στόχος μας φυσικά, είναι η νίκη. Είναι ακόμα αρχή της σεζόν, δεν είμαστε στο 100%, αλλά αγώνα με τον αγώνα, θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από