Νίκλας: «Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και συνεχίζουμε παρακάτω»

Νίκλας: «Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και συνεχίζουμε παρακάτω»

Οι δηλώσεις του Θάνου Νίκλα μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μερσίν για την Euroleague Women

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση για τρία δεκάλεπτα απέναντι στην ισχυρή Μερσίν για την 3η αγωνιστική της Euroleague Women, ωστόσο ηττήθηκε με 81-67 από την τουρκική ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των πρωταθλητριών Ελλάδος, Θάνος Νίκλας, μίλησε για την εικόνα της ομάδας του και για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτριές του.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας»

Όσα είπε ο Νίκλας:

«Καταρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση και την αντίδραση, γιατί είχαμε ένα διάστημα που δεν αποδίδαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Παρόλα αυτά, προσπαθούμε στις προπονήσεις, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Συνήθως, μετά τα Χριστούγεννα αποδίδουμε, αλλά σήμερα, δείξαμε στο πιο απαιτητικό παιχνίδι, ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις νίκες. Νομίζω, ότι στο τρίτο δεκάλεπτο, μείναμε πίσω από δικά μας λάθη, αλλά τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, γιατί το Σάββατο, έχουμε επίσημο ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και συνεχίζουμε παρακάτω».

Για τις αθλήτριες του Ολυμπιακού, η Ιβάνα Ράτζα ανέφερε:

«Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένες από την αρχή, επειδή στα δυο προηγούμενα παιχνίδια της Euroleague δεν μπήκαμε συγκεντρωμένες και δεν ήμασταν στο πλάνο του παιχνιδιού μας. Σήμερα, είπαμε ότι πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες και το πετύχαμε. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και πιστεύω, ότι αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Δείξαμε μια εικόνα που αυτή είναι η εικόνα του Ολυμπιακού που μπορεί, απέναντι σε μια ομάδα Final-4, όπως είναι η Μερσίν. Πιστεύω, ότι θα πάμε καλά στη συνέχεια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ