Η «μάχη» του Ολυμπιακού με την Μπουρζ και τα δύσκολα παιχνίδια Ηρακλή και Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη «μάχη» με την Μπουρζ για τον δεύτερο όμιλο της Euroleague και τα δύσκολα παιχνίδια των Ηρακλή και Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται  στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ την πολύ δυνατή Μπουρζ (MEGA Play/megatv.com/in.gr) για την δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Euroleague. Στόχος για τις «ερυθρόλευκες» να κάνουν «σεφτέ» στον όμιλο.

«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί χρόνια στη Euroleague. Σίγουρα, η ετοιμότητα μας στο κομμάτι της ταχύτητας και του physicality, πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα, για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να παρουσιαστούμε ομαδικοί και να διεκδικήσουμε κατοχή προς κατοχή ό,τι μας αναλογεί», δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητριών, Θάνος Νίκλας.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτα πράγματα: Ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου ανεβάζει βίντεο με 500ευρα ενώ οι παίκτες είναι απλήρωτοι

Παράλληλα, Ηρακλής και Παναθηναϊκός ψάχνουν την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη στο Europe Cup.

Ο Ηρακλής προέρχεται από πολύ βαριά ήττα με 111-34 από την Σέκζαρντ και θα υποδεχτεί την Εστουντιάντες. O αγώνας στο «Ιβανώφειο» θα αρχίσει στις 20:15. Μια κομβική αναμέτρηση για τον «Γηραιό» καθώς και η ισπανική ομάδα ξεκίνησε με το «αριστερο» την διοργάνωση και ο ηττημένος θα μείνει αρκετά πίσω στο «κυνήγι»  των πρώτων δύο θέσεων.

Από την άλλη, οι «πράσινες» μετά τη συντριβή με 101-54 από την Χάιρις, θα αναμετρηθούν με την Ανζέρ (18:30) στο κλειστό του Χολαργού, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα. Εκτός μάχης είναι η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, που θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες λόγω επέμβασης στους κοιλιακούς.

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από