Ζαμπίνι Μπρνο – Ολυμπιακός 92-61: Βαριά ήττα στην Τσεχία για τα Ερυθρόλευκα κορίτσια

Ζαμπίνι Μπρνο – Ολυμπιακός 92-61: Βαριά ήττα στην Τσεχία για τα Ερυθρόλευκα κορίτσια

Με ήττα (92-61) από την Ζαμπίνι Μπρνο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Euroleague Women η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα με 92-61 στην Τσεχία από την Ζαμπίνι Μπρνο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Euroleague Women.

Το σύνολο του Θάνου Νίκλα παρότι ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό που έθεσαν οι αντίπαλες, πληρώνοντας ουσιαστικά την κακή δεύτερη περίοδο που πραγματοποίησε και την έφερε πίσω με διψήφιες διαφορές από νωρίς.

Για τις Ερυθρόλευκες ξεχώρισε η Μέριτ Χέμπε που σταμάτησε στους 21 πόντους, ενώ καλό παιχνίδι πραγματοποίησαν Ελεάνα Χριστινάκη και Ρεμπέκαν Νταϊάν Τόμπιν που μέτρησαν 11 και 10 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, Νίκολα Ντουντάσοβα, Ελίσκα Χάμζοβα και Ελίσα Κουκέιν είχαν από 17 πόντους.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και τον Ολυμπιακό να είναι στο παιχνίδι πιέζοντας, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 22-19 για τις Τσέχες. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως οι γηπεδούχες είχαν ένα ξέσπασμα και με ένα επιμέρους 28-14 έχτισαν διψήφια διαφορά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το +17 (50-33).

Στην τρίτη περίοδο ο ρυθμός έπεσε, με την Ζαμπίνι Μπρνο πάντως να ελέγχει το ματς και να ανεβάζει σταδιακά το προβάδισμα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Ερυθρόλευκες ήταν ανταγωνιστικές, όμως η διαφορά είχε ξεφύγει και ο αγώνας δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω, με το 92-61 να είναι το τελικό σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 50-33, 74-49, 92-61

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ