Μπέβερλι: «Είχα συνηθίσει να παρακολουθώ πόσο σκληρό είναι να πεθαίνουν νέοι άνθρωποι» (vid)

Ο Πάτρικ Μπέβερλι αναφέρθηκε στην απόφαση του να επιστρέψει στο Ισραήλ, αλλά και στις άσχημες εικόνες που βίωσε στα παιδικά του χρόνια.

Παρά τη συμφωνία που έχουν κάνει οι ομάδες του Ισραήλ με τους ξένους παίκτες ώστε να μην επιστρέφουν στη χώρα, ο Πάτρικ Μπέβερλι αποφάσισε να ταξιδέψει κανονικά παρά την κατάσταση που επικρατεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο podcast του για τη ζωή στο Ισραήλ, τονίζοντας πως έχει συνηθίσει σε ανάλογο περιβάλλον από μικρή ηλικία όταν έμενε στο Σικάγο.

Οι δηλώσεις του Πάτρικ Μπέβερλι:

«Έχω συνηθίσει σε τέτοιο περιβάλλον. Όταν ήμουν παιδί, γίνονταν περισσότεροι φόνοι στο Σικάγο παρά στο Ιράκ, οπότε είχα συνηθίσει να παρακολουθώ πόσο σκληρό είναι να πεθαίνουν νέοι άνθρωποι ή πώς να θάβουμε αυτούς που μας μεγάλωσαν. Οπότε για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας, ξέρω αυτή την κατάσταση στην οποία ζω.

Τώρα όλοι με ρωτούν αν είμαι καλά, πώς τα πάω εδώ. Όταν έπαιζα στο Σικάγο, κανείς δεν νοιαζόταν που έθαψα έναν φίλο ή ότι πλήρωσα για την κηδεία μιας μητέρας που έχασε το 16χρονο παιδί της. υιός. Κανείς δεν μιλά για αυτό…».

Για τη σύσκεψη που έγινε μεταξύ των παικτών της Χάποελ στα αποδυτήρια μετά το ματς με τη Λιετκάμπελις: «Τους ρώτησα αν οι οικογένειές τους ήταν καλά, αυτό ήταν το μόνο πράγμα που είχε σημασία για μένα. Ξέρω ότι όλοι βρίσκονται σε καταφύγια, αλλά οι δυνατοί συναγερμοί κινδύνου ενοχλούν όλο τον κόσμο και ειδικά τα παιδιά. Δυστυχώς, δεν είναι ξένοι σε αυτό το είδος ζωής και όταν μια τέτοια κατάσταση γίνεται κανόνας, απλά τη συνηθίζεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από