Αγγελόπουλοι: «Οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι 8-1 από όταν επιστρέψαμε» (vid)

Αγγελόπουλοι: «Οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι 8-1 από όταν επιστρέψαμε» (vid)

Οι δηλώσεις που έκαναν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μετά την κατάκτηση του Super Cup από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 86-85 τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε για τρίτη σερί φορά το Super Cup.

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά τη λήξη του αγώνα τόνισαν ότι οι τίτλοι στην Ελλάδα, από τότε που οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στην Stoiximan Basket League, είναι 8-1, ενώ μίλησαν και για το θέμα του ΣΕΦ και για πολλά ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Τέσσερις μήνες από το απόλυτο έπος: Η ημέρα που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League (vids)

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σήμερα κρίθηκε ο πρώτος τίτλος. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Απ’ όταν επιστρέψαμε, στην Ελλάδα οι τίτλοι είναι 8-1. Σε κάθε περίπτωση, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και δύσκολος.

Είδατε πώς εξελίχθηκε ο τελικός. Θα έχουμε καλά ματς. Πανηγυρίσαμε τον πρώτο τίτλο, το σημαντικό είναι να δούμε τι θα γίνει στο τέλος και να το απολαύσει ο κόσμος. Όλη η ομάδα κερδίζει, ο κόουτς χτίζει την ομάδα, είναι μία ομαδική προσπάθεια».

Σε ερώτηση για το αν επόμενος στόχος είναι το διπλό στη Φενέρμπαχτσε ή να έχει ο Ολυμπιακός δικό του γήπεδο, είπε: «Και τα δύο, όλα θα γίνουν. Υπομονή και όλα θα γίνουν. Συγχαρητήρια σε όλους, συνεχίζουμε δυνατά».

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου:

Για τις απουσίες των δύο ομάδων: «Για την ανάλυση του Παναθηναϊκού θα μιλήσει ο Παναθηναϊκός. Σε εμάς έλειπαν ο Φαλ και ο Μιλουτίνοβ, οι δύο ψηλοί μας. Η ομάδα δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμη. Το κέρδος και του σημερινού αγώνα, αλλά και του χθεσινού είναι ο Πετρούσεφ, που πιστεύω ότι κατάλαβε πλέον ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό και ότι θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό»

Για τις αρχές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Οι αρχές πιστεύω ότι είναι ίδιες, είναι τόσο καλοί οι παίκτες που έχουμε και η απειλή από το τρίποντο, άρα θα πετυχαίνουμε και περισσότερους πόντους. Σίγουρα η άμυνα θα βελτιωθεί και άλλο».

Για το αν θα γίνει τελικός Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στην EuroLeague: «Δεν ξέρω αν θα γίνει ο ιστορικός τελικός. Αυτό δεν μας απασχολεί. Είναι νωρίς να μιλάμε για όλα αυτά. Είναι η αρχή στην Ευρωλίγκα που είναι πιο δυνατή φέτος. Ο στόχος είναι πρώτα το διπλό στη Φενέρ, να μπούμε στην εξάδα, να μπούμε στα playoffs και μετά στο Final Four».






Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ