Βεζένκοφ: «Γιατί όχι ο τελικός της Euroleague να είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός»

Βεζένκοφ: «Γιατί όχι ο τελικός της Euroleague να είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την κατάκτηση του Super Cup από τον Ολυμπιακό στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στον τελικό του Super Cup με τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο, οδηγώντας τους Πειραιώτες στον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Όσα είπε ο Βεζένκοφ στην κάμερα της ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-0: Κυρίαρχη στο ντέρμπι η Ένωση

«Υπάρχουν διακυμάνσεις γιατί ομάδες δεν είναι στο 100%. Εμείς προσπαθήσμαε, κάναμε αρκετά καλή δουλειά, αλλά ήμασταν μαχητικοί και κερδίσαμε την κούπα.

Θυμάστε πώς ξεκίνησε η περσινή σεζόν, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τις πρώτες δύο κούπες και τον Παναθηναϊκό τις άλλες δύο. Δεν έχει να λέει κάτι. Είναι η πρώτη, είναι σημαντική για την αυτοπεποίθησή μας. Αύριο ξεκινά καινούργια μέρα, οπότε τα κεφάλια μέσα. Έχουμε δύο κορυφαίες ομάδες, γιατί όχι ο τελικός να είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός».

Για το ότι ήταν καθοριστικός στο τέλος: «Έμεινα συγκεντρωμένος και ο κόουτς Μπαρτζώκας με άφησε στο τέταρτο δεκάλεπτο μέσα. Είμαστε χαρούμενοι, προχωράμε, τίποτα δεν κρίνεται τον Σεπτέμβριο».

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο δύσκολο ξεκίνημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το πού αφιερώνει τη νίκη: «Είναι αφιερωμένη σε όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου στην κοπέλα μου και σε όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου».

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους (3/4δ., 3/8τρ., 5/5β.), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 31:30 λεπτά αγώνα, συγκεντρώνοντας 21 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναδείχθηε πρώτος σκόρερ αλλά και MVP του τελικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ