Καστρίτης: «Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το σημερινό παιχνίδι για να βελτιωθούμε»

Καστρίτης: «Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το σημερινό παιχνίδι για να βελτιωθούμε»

Δεν περίμενε και πολλά από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο Άρης δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό, στον πρώτο ημιτελικό του Σούπερ Καπ, με τον Γιάννη Καστρίτη να παραδέχεται την ανωτερότητα του αντιπάλου στη συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: Νίκη κορυφής με ήρωα Τροσάρ για την Άρσεναλ (4-2) – «Όργια» Πάλμερ και τεσσάρα για την Τσέλσι (4-2)

Όσα είπε ο Καστρίτης:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του και την πρόκριση του στον τελικό. Προφανώς στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς. Εμείς όπως έχω ξαναπεί θέλαμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούσαν απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα, αλλά συγχρόνως θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το σημερινό μας παιχνίδι για να φτιάξουμε πράγματα και να βελτιωθούμε, τα οποία δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Θέλαμε επίσης να κάνουμε και μια διαχείριση στο χρόνο των παιδιών, γιατί προερχόμασταν από παιχνίδι στην Ιταλία και έχουμε παιχνίδι σήμερα και αύριο και την Τετάρτη παιχνίδι απέναντι στην Τούρκ. Δεν κάναμε το rotation με τον τρόπο που θέλαμε γιατί αντιμετωπίσαμε προβλήματα με φάουλ, τα οποία μας άλλαξαν τα πλάνα. Στο δεύτερο μέρος είδαμε κάποια πράγματα, είδαμε προσπάθεια από τα παιδιά και όσο συνεχίζουμε να είμαστε μαζί και να δουλεύουμε, είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο κα σύντομα θα διεκδικούμε και αποτελέσματα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ