Εκτός 12άδας ο Μπράουν – Αυτή είναι η εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού για τον ημιτελικό με τον Άρη

Εκτός 12άδας ο Μπράουν – Αυτή είναι η εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού για τον ημιτελικό με τον Άρη

Χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στον ημιτελικό του Super Cup κόντρα στον Άρη, καθώς ο έμπειρος γκαρντ κόπηκε από την εξάδα των ξένων του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Άρης κοντράρονται σήμερα (28/9) στον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan Super Cup (17:15, ΕΡΤ3), με έπαθλο μία θέση στον τελικό.

Όπως έγινε γνωστό, ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει εκτός 12αδας τον Λορέντζο Μπράουν, λόγω του περιορισμού της παρουσία έξι ξένων σε αυτή στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις. Πρόκειται για μια λογική εξέλιξη αφού ο Αμερικανός (με ισπανικό διαβατήριο) γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην χθεσινή (27/9) προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Η αλλαγή σχηματισμού, ο Ρέτσος και ο Μασούρας – Πώς σκέφτεται να παίξει ο Μεντιλίμπαρ κόντρα στον Ατρόμητο

Θυμίζουμε ότι εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Τσέντι Οσμάν. Κάπως έτσι οι έξι ξένοι που θα έχει λοιπόν στην διάθεσή του ο Εργκίν Αταμάν κόντρα στον Άρη είναι οι εξής: Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ