Αυτή είναι η επτάδα των ξένων που δήλωσε ο Ολυμπιακός για το Super Cup

Ποιοι είναι οι ξένοι παίκτες που δήλωσε ο Ολυμπιακός για την αρχή των υποχρεώσεών του στις εγχώριες διοργανώσεις...

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Ρόδο με το Super Cup και τον αποψινό ημιτελικό με το Περιστέρι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε την επτάδα των ξένων που θα μπορεί να έχει στη διάθεση του.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων δεν δυσκολεύτηκε καθώς υπάρχουν τραυματίες που δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα αυτή την χρονική στιγμή και ουσιαστικά απέμενε το τυπικό της δήλωσης των επτά ξένων, μιας και είναι εκτός λόγω τραυματισμών οι Κίναν Έβανς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ.

Διαβάστε επίσης: Η… δύσκολη ζωή του Πεπ χωρίς τον Ρόδρι: Τι δείχνουν οι αριθμοί για την απουσία του Ισπανού μέσου στη Σίτι (pics+vid)

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι είναι εντός επτάδας, μαζί φυσικά με τον Σακίελ ΜακΚίσικ, ο οποίος ήταν μέχρι την περασμένη εβδομάδα εκτός λόγω τραυματισμού, όμως τώρα είναι κανονικά στη διάθεση του Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά οι ξένοι που δήλωσε ο Ολυμπιακός: Σακιέλ ΜακΚίσικ, Εβάν Φουρνιέ, Φίλιπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ, Λούκα Βιλντόζα, Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος και Άλεκ Πίτερς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας κόουτς θα πρέπει να «κόψει» έναν πριν από κάθε παιχνίδι, καθώς στα εγχώρια ματς επιτρέπεται η συμμετοχή μέχρι έξι ξένων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από