Αταμάν: «Ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο – Είδα το πάθος που έχουν οι Έλληνες για το μπάσκετ»

Αταμάν: «Ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο – Είδα το πάθος που έχουν οι Έλληνες για το μπάσκετ»

Όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος για τη χρονιά που μας πέρασε και στις δηλώσεις του εν όψει του Super Cup μίλησε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το πάθος των Ελλήνων για το μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα με Πιρόλα στον Ολυμπιακό

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Αταμάν:

«Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ήρθα στην Ελλάδα. Είδα το πάθος που έχουν οι Έλληνες για το μπάσκετ και είναι μεγάλη τιμή να έχω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Αλλά περισσότερο ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την στήριξη και όλα τα εφόδια που μας έδωσε.

Είναι πολύ σημαντικό πως για αυτή την επιτυχία είχαμε τρεις Έλληνες και ο ένας αναδείχθηκε MVP του Final Four. Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη φετινή σεζόν αλλά και στα όσα έγιναν πέρυσι: «Η ανησυχία μου για την ομάδα και τους παίκτες είναι ότι πρέπει να ξεχάσουμε την περσινή σεζόν. Πρέπει να έχουμε κίνητρο και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δυστυχώς δεν είχαμε καλή προετοιμασία, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Όμως έχουμε καλό ρόστερ, έμπειρο ρόστερ και θα αρχίσουμε από αύριο τα επίσημα παιχνίδια. Πρέπει κάθε μέρα να καταλαβαίνουμε ότι η σεζόν ξεκινάει και πάλι με μεγάλους στόχους».

Αναφερόμενος στην απόφασή του ν’ αφήσει εκτός τον Τσεντί Οσμάν, δήλωσε: «Έχουμε τραυματίες και επιλέξαμε έξι ξένους να πάρουν μέρος σε αυτό τουρνουά. Είναι μεγάλη σεζόν αλλά τώρα είναι εύκολο να διαχειριστούμε τους έξι ξένους Στη συνέχεια θα είναι δύσκολο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ