Εξελίξεις στην Τουρκία με Αταμάν: Μεγάλες αντιδράσεις, πολύωρες συναντήσεις και όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στην εθνική

Εξελίξεις στην Τουρκία με Αταμάν: Μεγάλες αντιδράσεις, πολύωρες συναντήσεις και όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στην εθνική

Η χειρονομία του Εργκίν Αταμάν έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και τα πάντα είναι ανοιχτά για το μέλλον του...

Ο Εργκίν Αταμάν έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και μεγάλες αντιδράσεις στην Τουρκία, μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι, εξαιτίας των χειρονομιών που έκανε προς τους φιλάθλους της τούρκικης ομάδας.

Ο προπονητής των πράσινων, που κάθεται και στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Τουρκίας έδειξε τον αριθμό «3» και τον αριθμό «1» προς την εξέδρα, οι οποίοι παρέπεμπαν στο σκορ του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Γαλατά (1-3).

Αυτή η κίνηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση από την πλευρά της Φενέρμπαχτσε, με τον Γενικό Γραμματέα, Μπουράκ Κιζιλχάν, να προειδοποιεί ότι ο σύλλογος προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες με τους αρμόδιους για μια συμπεριφορά που «δεν ταιριάζει στην ταυτότητα του προπονητή της εθνικής ομάδας». Αμέσως μετά τη δήλωση του Κιζιλχάν, το κλαμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα στείλει παίκτες στην εθνική, όσο παραμένει ομοσπονδιακός προπονητής ο Αταμάν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού από την πλευρά του μπορεί να ζήτησε συγνώμη μετά την προκλητική χειρονομία, όμως από την Τουρκία διαρρέουν τόσο τα ΜΜΕ όσο και μέσα από την ομοσπονδία, ότι ο προβληματισμός είναι έντονος. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, η ομοσπονδία μπάσκετ είχε πολύωρη συνάντηση για το θέμα και τονίζεται ότι ο Αταμάν είναι σε δύσκολη θέση.

Από εκεί και πέρα, τα πάντα είναι ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ώρες. Τα τούρκικα ΜΜΕ στις αναφορές τους σχετικά με το μεγάλο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί αναφέρουν ότι ο Αταμάν είναι σε δύσκολη θέση και ότι δεν αποκλείεται να είναι πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου, καθώς η συγκεκριμένη κίνηση δεν εκπροσωπεί την ομοσπονδία και δεν ταιριάζει στην ταυτότητα του προπονητή της εθνικής ομάδας, καθώς διχάζει τόσο τις ομάδες όσο και τον κόσμο.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, με τα τούρκικα ΜΜΕ να τονίζουν ότι θα βρεθεί λύση μέσα στην ημέρα σχετικά με το συμβάν και το μέλλον του Τούρκου στην εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ