Χαμός με Αταμάν στην Τουρκία! Η χειρονομία του, η συγγνώμη και το βέτο της Φενέρ για την εθνική!

Άνω-κάτω το Τουρκικό μπάσκετ λόγω Αταμάν! Το 3-1 που έδειξε στους οπαδούς της Γαλατά και το «δεν στέλνουμε παίκτες στην εθνική με αυτόν» από την Φενέρ!

Μεγάλη αναταραχή στο τουρκικό μπάσκετ προκάλεσε ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ έκανε μια χειρονομία, θέλοντας να πικάρει τη ποδοσφαιρική ομάδα της Φενέρμπαχτσε, η οποία ηττήθηκε με 3-1 στο μεγάλο ντέρμπι του «Σουκρού Σαράτσογλου», με τις αντιδράσεις να είναι άμεσες.

Μάλιστα, η Φενέρ ενοχλημένη από την στάση του Αταμάν πήρε την απόφαση να μην στέλνει τους διεθνείς παίκτες της στην Εθνική ομάδα της Τουρκίας, για όσο ακόμα είναι στο τιμόνι της 0 58χρονος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Πάει για μεγάλες εκπλήξεις στη Λιόν ο «Μεντί»

Μάλιστα η Φενέρ δεν άργησε να πάρει επίσημη θέση με τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου Μπουράκ Κιζιλχά να δηλώνει: «Κάναμε διαβουλεύσεις μεταξύ μας σχετικά με τη διχαστική, μεροληπτική και απεχθή συμπεριφορά αυτού του ατόμου, το όνομα του οποίου δεν ταιριάζει με την ταυτότητά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας και του οποίου το όνομα δεν θέλω καν να αναφέρω. Συναντηθήκαμε με τους αρμόδιους. Ίσως τότε η γενικότερη κοινότητά μας να ηρεμήσει λίγο. Θα κάνουμε τις σχετικές ενέργειες και θα προχωρήσουμε στις σχετικές ανακοινώσεις πολύ σύντομα».

Ο Αταμάν, βέβαια, με ανάρτησή του στα social media, απολογήθηκε για για την ενέργειά του αυτή και να επισημαίνει ότι έχει πολλάκις εκφράσει τον σεβασμό του για τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά η ανάρτησή του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Χθες το βράδυ, μετά το φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ, έκανα τον κλασικό πανηγυρισμό μου με τις γροθιές προς τους φιλάθλους. Στη συνέχεια, αυθόρμητα, έκανα τη χειρονομία 3-1 που αναπαράχθηκε στον Τύπο. Κάνοντας την παραπάνω χειρονομία, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να στοχοποιήσω ή να προσβάλω κανέναν!

Είμαι ένας προπονητής ο οποίος, σε κάθε ευκαιρία, εκφράζω τον σεβασμό μου προς τη Φενέρμπαχτσε. Την ίδια στιγμή, είμαι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους στο γήπεδο. Αντιλαμβάνομαι την αναστάτωση που προκάλεσε η ενέργειά μου προς τη Φενέρμπαχτσε.

Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή συγγνώμη μου για την αντίληψη που δημιουργήθηκε δίχως την πρόθεσή μου. Με έναν τρόπο που ποτέ δεν επιθυμούσα. Απολογούμαι σε όλη την κοινότητα της Φενέρμπαχτσε που προσέβαλα λόγω του περιστατικού».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από