Σφαιρόπουλος: «Είναι καλό που η Dubai BC παίζει στην Aδριατική Λίγκα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Dubai BC, τονίζοντας πως είναι καλό που βρίσκεται στην Αδριατική Λίγκα.

H Dubai BC πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Αδριατική Λίγκα, μετά τη σύστασή της, επικρατώντας στις λεπτομέρειες του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του, όπου στάθηκε στην άμυνα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, επιτρέψαμε πάρα πολλούς εύκολους πόντους, έφτασαν σε διψήφιο προβάδισμα ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο. Στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου πήραν ένα πειστικό προβάδισμα, μετά όμως βελτιωθήκαμε στην άμυνα.

Επιστρέψαμε, προηγηθήκαμε μάλιστα με 34-33, αλλά στη συνέχεια στο τελευταίο πεντάλεπτο επιτρέψαμε πάρα πολλούς πόντους.

Γενικότερα, μας έβαλαν 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 86 συνολικά. Είναι δύσκολο να νικήσεις υπό αυτές τις συνθήκες ως φιλοξενούμενος. Είχαμε βέβαια το τελευταίο σουτ του παιχνιδιού, δεν ευστοχήσαμε.

Ανεξάρτητα από το εάν θα πετυχαίναμε αυτό το καλάθι ή όχι όμως, το γεγονός παραμένει ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε, ειδικά όταν παίζουμε με ομάδες όπως η Dubai BC.

Όταν παίξουμε καλύτερη άμυνα, θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια.

Είναι καλό που η Dubai BC παίζει στην Aδριατική Λίγκα. Εύχομαι στον σύλλογο πολλή τύχη και επιτυχίες την προσεχή περίοδο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από